Serveis

Consulta nutricionista

Dietes Personalitzades

Per aconseguir el teu objectiu és fonamental personalizar la pauta dietètica. És per això que a cada visita realitzem una acurada entrevista dietètica per conèixer millor la teva situació i un estudi antropomètric que ens permet saber la teva composició corporal. Amb tot això entreguem una pauta alimentària que s’adapta a tu, al teu estil de vida, on es tenen en compte els teus gustos i requeriments nutricionals, amb la qual puguis assolir els teus objectius amb una alimentació saludable i sense passar gana.

 

Perder grasa corporal

Estudis antropomètrics 

Per conèixer la teva composició corporal de forma exacte i acurada realitzem estudis antropomètric seguint el mètode ISAK, a través dels plecs cutanis i els perímetres del teu cos. Això ens permet saber els percentatges de massa muscular, greix i massa òssia i poder-ne fer un seguiment. Ideal per aquells esportistes que vulguin millorar en el seu àmbit, conèixer el somatotip que més s’adapta a ells i aconseguir unes proporcions corporals adequades. 

 

Nutricion girona

Xerrades

Xerrades de divulgació nutricional per informar i educar a la població sobre diferents temes relacionats amb l’alimentació i els hàbits saludables. Idees i recursos per portar un estil de vida més sa i desmentir mites que envolten el món de la nutrició.