Pebrot vermell farcit

Una recepta atractiva a base de verdures, molt versàtil i apta per a tots els públics Consisteix en farcit un pebrot vermell amb els ingredients que més et vinguin de gust. També en versió vegetariana i vegana. Et poso la recepta amb varies opcions per què ho puguis fer al teu gust. Ja veuràs que…

Cigrons amb salsa de tomàquet i ou

Ingredients: Cigrons cuits Salsa de tomàquet Ceba Mig carbassó All Oli d’oliva verge extra Llavors de sèsam Ou Espècies: gingebre, comí, pebre negre, pebre vermell, cúrcuma, orenga i sal Elaboració: Tallem la ceba i el carbassó a daus petits. En una paella gran ho sofregim amb oli d’oliva verge extra. Hi afegim l’all laminat Incorporem…

Huevos al plato

Receta súper fácil y sencilla que se elabora en 5 minutos Ingredientes: 2 huevos Salsa de tomate Queso rallado Orégano Elaboración: 1- En un bol o plato hondo poner salsa de tomate (si es casera mejor, será más rico) que cubra toda la base. 2- Romper dos huevos encima de la salsa de tomate 3-…

Pasta de llenties vermelles

Us presento un producte que està guanyant presència en molts menús: la pasta de llenties vermelles. Es tracta d’un preparat a base de farina de llenties que se li dóna forma d’espirals i que ens recorda a la pasta fusilli. El seu ingredient és 100% farina de llenties vermelles, per tant, no porta cap mena…

¿Quién trata el sobrepeso y la obesidad?

ENTREVISTA DEL CENTRE DE PSICOLOGIA CARÁBO A ANNA PUJOL ¿Quién trata la obesidad? Cárabo: ¿Qué es el sobrepeso y la obesidad? Anna Pujol: De manera superficial podríamos decir que el sobrepeso y la obesidad no es más que un exceso de grasa corporal. Pero en realidad es mucho más que eso. Tener un peso por encima del…

Fals cuscús de coliflor

Una recepta atractiva i diferent amb una bona base de verdures i molt de sabor! Ingredients: 250g de coliflor o bròquil 150-200g pollastre o gall d’indi Ceba, pebrot verd i pebrot vermell Oli d’oliva verge extra Espècies: pebre, all en pols, garam massala, curri i julivert (al gust de cadascú) Magrana o panses (opcional) Elaboració:…

Albergínies farcides

L’albergínia és una verdura que ens dóna moltes opcions de consum. Si no t’agrada l’albergínia és que no has trobat la tècnica culinària adequada. Des d’una bona escalivada, a la planxa, en samfaina, musaka, en lasanya i sobretot farcida! Fem-ho fàcil i ràpid! Ingredients: Albergínia Hummus 1/4 d’alvocat 1 grapat d’avellanes o ametlles 2 cullerades…

Crumble de carbassa i bròquil sobre hummus

Amb una gran presentació i una preparació ben senzilla us porto idees per fer els nostres plats més vistosos i diferents. Aquest plat consisteix en una base d’hummus (aqui teniu la recepta de l’hummus) amb carbassa i bròquil per sobre i acabat amb un crumble de fruits secs. Preparats? Ingredients:  200g de bròquil 150g de…

SOJA TEXTURITZADA

Què és la soja texturitzada? La soja és un tipus de llegum d’una excel·lent qualitat nutricional. Molt rica en proteïnes, fibra i baixa en greixos. Ideal en dietes vegetarianes i veganes, però no exclusiu! La soja texturitzada és un bon processat que s’obté eliminant la pell de la soja, seguit d’un tractament a alta temperatura,…